Slide
"Rustem Guardian went the extra
mile in supporting, listening and gathering vital evidence."
"I knew you were fighting my
corner every step of the way and
I can't thank you enough."
"I would have no hesitation in
recommending your company to
anyone looking for knowledgeable,
professional and approachable solicitors."
"Rustem Guardian are a very
professional firm and attention
that staff give to clients are excellent."
"Excellent professionalism with a
very positive attitude. I would
strongly recommend this company"
"My solicitors were
relentless in the face
of the prosecution."
REQUEST A CALLBACK FUNDING YOUR CASE
Separator Custom Icon

Krim i Rënda

traditional-blue-police-lantern-sign

Para-Karkim

Ne jemi në gjendje të ofrojmë ndihmë në fillim të procedurës penale. Kjo mund të përfshijë përfaqësimin tuaj në intervistë ose hartimin e përfaqësimeve që procedurat nuk janë në interesin publik përfaqësimeve që procedurat nuk janë në interesin publikut.

Hands in handcuffs

Procedurat gjyqësore

Ne mund t’ju përfaqësojmë në të gjitha fazat e procesit tuaj gjyqësor, që nga paraqitja e parë në Gjykatën e Magjistraturës deri te udhëzimi i avokatit për t’ju përfaqësuar në gjyq. Ne do të sigurojmë që ekipi ynë të jetë i disponueshëm për t’ju ndihmuar gjatë gjithë kohës, si dhe të vendosë ekspertë dhe këshilltarë për të ndihmuar në sigurimin e rezultatit më të mirë për ju.

Court-of-Law-1-192x192

Konfiskimi/Konfiskimi

Ne jemi ekspertë kryesorë në procedurat në përputhje me Ligjin për të ardhurat nga krimi, qofshin ato të lidhura me procedimet penale ose të pavarura. Ne punojmë ngushtë me kontabilistët mjeko-ligjorë dhe ekspertë financiarë për të sfiduar konkluzionet e hetuesve financiarë dhe reduktimin e shifrave të konfiskimit dhe sigurimin e kthimit të fondeve të ngrira. 

court-of-appeals-picture-192x192

Ankesat

Nëse jeni dënuar tashmë, ne jemi në gjendje të këshillojmë për apelimin kundër dënimit dhe dënimit. Ne kemi një ekip me përvojë të avokatëve të vjetër që punojnë në apele për shkelje të rënda, si dhe që punojnë për të përgatitur parashtresat në Komisioni i Shqyrtimit të Çështjeve Penale (KSCP).

Separator Custom Icon

Rreth Shërbimeve Tona

Duke operuar nga zemra e rrethit ligjor të Londrës, Rustem Guardian ofron një ofertë unike të ekspertizës ligjore penale dhe lidhjeve ndërkombëtare.

Intervistë në dhomën e bojlerit Shërbimi Botëror i BBC-së

Ne jemi në gjendje të ndihmojmë në të gjitha fazat e procesit.

Ekipi i Rustem Guardian i trajton klientët e tyre si familjen e tyre, gjithmonë në dispozicion dhe të gatshëm të bëjnë gjithçka që munden për të siguruar një rezultat të shkëlqyeshëm.

Ne patjetër ia rekomandojmë këtë firmë kujtdo pasi ata ishin shumë profesionistë, të vëmendshëm, të kuptueshëm dhe proaktiv në gjetjen e zgjidhjeve kur ne ishim të ngecur.

Rustem Guardian është një firmë korporative, por ka ndjenjën e një biznesi familjar, angazhimi me partnerin e lartë Tim Rustem nuk është vetëm i zakonshëm, por i garantuar.

Rustem Guardian janë duke u bërë shpejt zgjedhësi për një opinion të dytë, qoftë për një çështje në vazhdim ose pasi çështja të ketë përfunduar.

Rustem Guardian jep vazhdimisht rezultate të shkëlqyera, edhe kur një rezultat i tillë duket i pamundur ose pothuajse i pamundur.

Courtenay Griffiths KC

“Rustem Guardian është një nga avokatët më të mirë për të cilin kam punuar. Atyre mund t'u besohet dhe angazhohen për mbrojtjen e të gjithë të pandehurve”

Richard Christie KC

“Në të gjitha rastet që kam kryer për Rustem Guardian, dhe ka pasur shumë, i gjithë ekipi ka qenë i mrekullueshëm - ata i kanë treguar shumë vëmendje detajeve - nuk ka mbetur gur pa lëvizur - dhe ata gjithmonë kanë shkuar përtej dhe përtej klientë të ndërsjellë”

Tom Crowther KC

“Rustem Guardian është një butik londinez i firmës kriminale me shtrirje të vërtetë kombëtare. Karakteristika e tij dalluese është një nivel i jashtëzakonshëm i kujdesit ndaj klientit - çdo klient merr nivele të kujdesit dhe vëmendjes nga paguesit privatë, pavarësisht nga burimi i tyre i financimit. Në çdo rast, ka një vëmendje të përpiktë ndaj nevojave të klientit, duke kuruar mbështetjen e porositur nga komisariati deri në gjykim. Ekipi është i talentuar dhe i larmishëm, dhe lidershipi i jashtëzakonshëm dhe morali i përkushtuar i Timur Rustem shkëlqen përmes”

Separator Custom Icon

Ekspertët në Mbrojtjen Penale

Krim i Rënda

Krimi financiar & Kundërvajtjet e Korporatës

Konfiskimi dhe konfiskimi

Gavel and Handcuffs

Shkeljet seksuale

Lexoni bloget tona duke na ndjekur në rrjetet sociale

Profesionistët tanë të industrisë shpesh afrohen nga organet e medias për të ofruar komente ekspertësh mbi çështjet ligjore. Partneri i lartë Timur Rustem shfaqet rregullisht në televizion, në shtypin ligjor si dhe në gazetat kombëtare duke ofruar njohuri mbi procedurat në vazhdim dhe zhvillimet legjislative.

Na kontaktoni për të rregulluar një konsultë

Lexoni analizën tonë ligjore, lajmet dhe pikat kryesore të rasteve të fundit. Ne ofrojmë përditësime të rregullta mbi zhvillimin dhe analizën ligjore dhe parimet e reja ligjore.

 Për të vazhduar, sigurohuni që të na ndiqni në rrjetet sociale.

Zyrat tona

44 Southampton Row

Rustem Guardian Solicitors

44 Southampton Buildings
Holborn
London
WC2A 1AP

Na shkruani mesazh me poshte

Na kontaktoni

Telefoni:      020 3929 9119
Faksimile:   020 3929 9120
Email:          info@rustemguardian.co.uk
DX:              420 LDE

Ne kemi një shërbim urgjence 24 orë

Jashtë orarit – Telefononi dhe shtypni opsionin 1

09:00-18:00

Orari i hapjes Hën. – e premte.

020 3929 9119

Na telefononi për të organizuar një konsultë

Dërgo kartën V
Hulumtimi i Medias
Dërgojini me email të dhënat tona një miku

Udhëtim dhe udhëzime për në zyrat tona

Nëntokë:

Stacionet e metrosë Chancery Lane (linja qendrore), Temple (Circle & District) dhe Holborn (linja Piccadilly)

Rrugët e autobusit:

8, 25, N8

 

Kontakti i tarifës së mbingarkesës & detajet e informacionit:

Web: www.tfl.gov.uk/modes/driving/congestion-charge
Tel: 0343 222 2222

Parkim: 

Parkim me matës në Southampton Buildings (Rruga), WC2A

MyCarParks – https://mycarparks.com/holborn-gate-carpark

Drejtimet

 

Zyra jonë në Chancery Lane të Londrës gëzon një vendndodhje kryesore në një ndërtesë moderne në qendër të Holborn. Me seli të shumta korporative në afërsi, zona është shtëpia e shumë organizatave profesionale në sektorët ligjorë, kërkimorë, teknologjikë, komunikimi dhe media.

Kjo zonë është e zhytur shumë në historinë e Londrës, si Gjykatat Mbretërore të Drejtësisë dhe Muzeu Charles Dickens. Ka një numër hotelesh me cilësi të lartë afër dhe qendra është e vendosur në mënyrë ideale për lidhjet e transportit publik, me stacionet e trenit Farringdon, City Thameslink dhe Blackfriars të gjithë në një distancë të shkurtër dhe tubacioni Chancery Lane që ndodhet pikërisht në pragun e derës. Ne jemi të vendosur menjëherë në të djathtë në stacionin e metrosë Chancery Lane (Central Line) – Dalja 4, Chancery Lane.

Zyrat tona janë plotësisht të aksesueshme për karriget me rrota, nëse keni nevojë për ndonjë këshillë ose ndihmë në lidhje me aksesueshmërinë e zyrës sonë, atëherë ju lutemi na kontaktoni përpara vizitës suaj.

Pyetësor

 

Ju mund të dëshironi të na kaloni detajet e përgjithshme të çështjes suaj ligjore përpara se të na kontaktoni drejtpërdrejt. Kjo na jep mundësinë të marrim parasysh rrethanat tuaja dhe siguron që kur flasim me ju, mund të fillojmë të merremi me çështjen tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

Ju lutemi plotësoni formularin, duke u përgjigjur sa më shumë që të jetë e mundur dhe klikoni butonin Paraqisni kërkesën kur të keni mbaruar.

Të gjitha informacionet e dhëna do të trajtohen në konfidencialitetin më të rreptë.

Pyetësor

Politika jonë e privatësisë

 

Ne i trajtojmë të gjitha të dhënat personale në përputhje me politikën tonë të mbrojtjes së të dhënave.

Çdo e dhënë që dorëzoni duke përdorur këtë formular ueb do të mbahet nga firma jonë si Kontrollues i të Dhënave dhe do të mbahet i sigurt për 6 muaj përpara se të shkatërrohet në mënyrë të sigurt dhe konfidenciale. Të dhënat tuaja nuk do t’i zbulohen palëve të treta pa pëlqimin tuaj ose siç lejohet ndryshe nga legjislacioni përkatës për Mbrojtjen e të Dhënave dhe do të përdoren vetëm për t’iu përgjigjur pyetjes suaj ose qëllimeve të lidhura me atë qëllim.

Ju keni të drejtë të informoheni se çfarë të dhënash mbajmë për ju së bashku me të drejtat e tjera të përcaktuara në legjislacion. Informacione të mëtejshme rreth të drejtave tuaja sipas legjislacionit për mbrojtjen e të dhënave mund të gjenden në www.ico.org.uk

Detajet e plota mund të gjenden në faqen tonë Politika e privatësisë.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.